Pàgines

diumenge, 22 de novembre del 2009

Baixada del Puig Clarà (Banyoles)

Ara feia temps que no agafava la càmera de video Hero per anar sobre el casc. L'última vegada la vàrem fer servir per gravar algunes baixades de la Tramunbike '09 amb en Fidel i la seva colla.

Doncs diumenge passat la vaig tornar a fer servir. La veritat es que des de dalt del Puig Clarà es té una gran vista de l’Estany de Banyoles. Per baixar del Puig ho pots fer-ho per varis llocs però n’hi ha dos que a mi m’agraden en especial. El primer es seguir un corriol de la Ruta de Can Morgat i el segon és el que vaig fer servir, que és el més ràpid. Llàstima que cap al final la pista estigui una mica trencada degut a les pluges, però és divertida. Evidentment, no són com els videos dels amics d’Utah que els companys de Bicioci tenen penjats al seu blog, però en fi... no en sabem més, jejejejje.

Salut i força els pedals!!!

Puig Clarà from joan_mc40 on Vimeo.

2 comentaris:

  1. Hola Spilberg. Ara et dediques a fer pel.lícules?? No em donguis idees que ja em veig a les curses amb la càmara....un divendres la portes i me la posaré pel Lola i Món a Part, ja veuràs quines vistes.jejeje
    Ha quedat bé el video, jo pensava que estava accelerat per donar sensació de velocitat, però veient els que pujaven , es del tot a velocitat real. Que tal la lesió , ja millores?.
    Vam dir amb en Lluís de quedar algun dia per l'Empordà i fer un circuit d'uns 30 km pel poble digne d'una copa gironina. Així podreu criticar el circuit. A reveure nano

    ResponElimina
  2. jejejje... ja ho pots ven dir, un divendres et la pots posar a la cintura o no com tu dius al cap i mirar avall, jjejejeje, bé, bé, bé... deixe-m'ho correr que pots ser perillós.

    Doncs la veritat es que quan baixava amb l'Scott ho feia amb una mica més "d'alegria", amb aquesta em costa més. Però la idea era penjar alguna cosas... si ha quedat bé ja està bé.

    Del tema de la cama, ja em fa menys mal. Aquest dissabte vaig amb la colla dels Ambisist a fer la despedida i el dinar de fi de curs... a veure que ens te preparat en Fidel... té ganes de veure la meva Pivot i jo tinc ganes de fer alguna ruta per la zona d'Amer-Olot.

    Tot això anirà bé per preparar la cursa en parelles... "a muerte"...

    ResponElimina