Pàgines

dimarts, 5 d’octubre del 2010

La Mota - Biert - Can Bosquic - St. Vicenç Camós

Pujada cap el Castellet de la Mota - En primer terme: En Jep en acció.
Darrera en Joan Masós. Quin parell, jejjeje

Sortida ràpida la d'aquest cap de setmana. Em fa gràcia... a vegades esperes el diumenge per sortir tranquilament amb la colla i quan ens veiem a veure qui la diu més grossa: "jo a les 11 a casa", "doncs jo tinc dinar i a les 10:30 a casa"..... collons sort que quedem a les 7:30 sinó no cal ni que sortim. Nois que és una sortida de cap de setmana per agafar-ho en calma!!!!! Per cert això de quedar quan encara no ha sortit el sol.... cal acabar-ho de parlar.

Total que els tres mosqueters de sempre vàrem intentar seguir la marxa que es farà el 12 d'octubre per Porqueres, però amb alguna variant.... vam deixar el primer tros que es farà direcció Sant Patllari (llàstima que fem el tros de pujada asfaltada per Rocacorba, uns 4 km, sniff... pot ser una mica pal) i vàrem pujar per la Mota per després enllaçar per Biert per finalment seguir els últims km de la marxa (aquest cap de setmana la seguirem tota).

Cal dir que els primers km de la pujada des de Palol de Revardit fins el Castellet (prop de la Mota) està força impracticable per les caigudes dels arbres.

40 km i 1000 m de desnivell són les xifres de la sortida en poc més de 3 horetes xino-xano.

Per cert, serà interesant veure que farà la gent a la Marxa Popular de Porqueres a on diuen que hi haurà esmorzar/botifarrada a mig recorregut, si en prou feina la gent no para els avituallaments, jejejeje.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada