Pàgines

dilluns, 15 d’agost del 2011

Santa Maria - mare de Déu....

Cap de setmana complert: dissabte 7 hermites de Bescanó i avui diumenge ruta per carretera per estirar cames (Sta. Pellaia i els Àngels).

Ahir a Bescanó, marxa popular 7 hermites, a on any rera any i ja en porten 4 l'organització es supera. Només un però: l'aparcament del cotxes una mica lluny de l'arribada i això implica que per anar a les dutxe és un pal... però només es però dintre d'una perfecta organització... hi ha voluntaris per a tot!!!! La marxa en si, dura de nasos, amb 3 pujades del 20% i una de regal superior al 25%, que suposo que només els immortals la varen pujar a cavall, perquè la veritat es que tenia un parell de nasos (a més la fiquen sempre abans de l'arribada, amb 2 collons, jejeje). Els nº 30 km - 900 m en poc més de dues horetes.





Fotos IV Marxa 7 Ermites - Bescanó

- Classificació Volta Llarga
- Classificació Volta Curta

Avui en canvi sortida per carretera. Cap a les 7:30 començavem a rodar desde Banyoles direcció a Cassà de la Selva per pujar amb cadència per Santa Pellaia. Fins aquí tot controlat, però les primeres rampes dels Àngels per la seva vessant de Madremanya han deixat clar que les cames no tenien la frescura d'ahir i que millor anant fent xino-xano que no petar. 90 km i 1000 m de desnivell en 4 horetes, evidentement amb parada obligatòria en el Santuari.

Salut i pedals...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada