Pàgines

dilluns, 7 de març del 2011

6a Marxa Popular Fontcoberta 2011




Déu ni do... +3 mesos després torno a escriure, jejeje.

He estat inactiu forçosament durant tot aquest temps degut a problemes en els isquios i bessons. Per resumir: estirar i estirar!!!!! m'ho vaig petar tot, jejejeje però ja tornem de mica en mica a fer algunes populars. Espero que a partir d'ara ens veiem més sovint.

Per començar hem anat a Fontcoberta a fer la popular del 2011. Tot un luxe. Bona companyia, avituallaments amb cava i tot, i per finalitzar samarreta i gel relaxant per les cames!!!! conyons i tant que era relaxant... que ningú vagi a pixar sense rentar-se primer les mans, quedeu avisats!!!!

Cal destacar la capacitat de superació que te la PIVOT. Just a la sortida he trencat la patilla del canvi. Si nois si, no al cap d'uns km no, just a la sortida. Sort que un integrant de la colla de Sant Jordi Desvalls m'ha deixat una patilla d'una altra marca i com he pogut l'he integrat a la Pivot. S'ha portat com una campiona. He pogut finalitzar la prova i avui l'he canviat per una nova. Moltes gràcies al noi que me la va deixar, encara queden cracks de veritat!!! Ens veiem a final de mes a la marxa del teu poble!!!c.c. Sant Jordi Desvalls






- Fotos i videos 6a Marxa popular Fontcoberta
- Classificacions

4 comentaris:

  1. caram i has fet tota la cursa amb aquesta patilla que no si assembla en rès..???
    si això o sabesin els de pivot al·lucinarien........!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  2. La Pivot és una fora de serie... però don gràcies de portar un Sram i no un "Shimà-nipó", aquest t'hauria deixat sense fer la marxeta!

    Cuida't!

    ResponElimina
  3. Pau, la veritat es que no m'ho imaginava pas que aniria tant bé el Sram, ja que amb el XT que tenia anava de nassos.

    En la marxa, no podia posar els 3 pinyols més grossos ja que la patilla feia que el canvi quedés desplaçat cap a fora, però tot i així vaig poder fer-la, jejejej.

    Siso, si volen els de Pivot puc ser provador de les 429, jejejeje

    ResponElimina
  4. Joan, no sabia que tenies problemes als isquios, aquest múscul s'exercita anant en bici o fent altres coses??
    Espero començar a veure'ns a les curses o marxes. Mira que ets destraler eh! Ja ho dic jo, des de l'sprint de Llançà tipus Cancellara que vas fer a en Lluís estàs sobrat de força i els components no aguanten....Salut

    ResponElimina