diumenge, 20 de juny de 2010

La Gósol-Berga 2010

Avui he fet la Gósol - Berga 2010. Ha tingut la peculiaritat que la sortida i l'arribada s'ha realitzat desde Berga degut a que cada vegada era més complicat lligar el tema del transport.

Hem sigut uns 500 i la veritat es que l'ambient i el dia han acompanyat. Llàstima que aquests últims dies va ploure de debó i això ha fet que moltes zones estiguessin molt enfangades.

Això ha fet que en el km 52 hem quedés amb el desviador de darrera a la ma. Hem cagunt en tot el que va par... Com m'havien dit en el últim avituallament que gairebé tot era baixada, doncs he trencat el cable, m'he posat el desviador a l'esquena i he començat a baixar. Com sempre passa, quan et diuen que tot és baixada doncs és teòricament baixada i m'ha tocat baixar de la bici més que un tonto. Al cap de 2 km m'he decidit a fer una bicicleta monomarxa. He desmontat la cadena l'hes escorçat i l'he posat al plat i pinyó mitjà per intentar-la acabar.

Finalment he acabat en la posició 213 amb 6 hores i 12 minuts.... suposo que hagués entrat uns 45 minuts abans.66 km i 2000 mts

- Classificacions Gosol - Berga 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada