Pàgines

dilluns, 1 de març del 2010

www.cuspidis.cat

Doncs avui m'he trobat un missatge d'un company de nom Albert. M'ha indicat que hi ha una pàgina web que consisteix en una xarxa social (tipus facebook) per muntanyencs i aficionats a tot tipus d'activitat esportiva en l’entorn de la muntanya.

Podeu accedir-hi a www.cuspidis.cat o www.cuspidis.com o www.cuspidis.es
Per als usuaris suposa una plataforma gratuita on compartir experiències i coneixement. Podreu buscar i penjar rutes aprop d’un punt en concret, buscar i crear esdeveniments per compartir, fer ressenyes de llocs interessants o dormir, menjar, visitar, fer-vos amics d’altres usuaris, crear grups, tenir un bloc, opinar en fòrums i crear-ne de nous, etc.

Per als clubs suposa una plataforma també gratuita on gestionar i donar a conèixer la seva activitat a través de grups que poden ser públics o privats.
Per empreses i entitats representa un lloc ideal on donar-se a conèixer i comunicar-se amb els usuaris.

Si voleu més informació podeu contactar amb aquesta web a través del correu info@cuspidis.com o seguir-los a www.facebook.com/cuspidis i a www.twitter.com/cuspidis

Tal i com m'ha demanat li faig propaganda perquè crec que sempre és encertat que hi hagi gent que promogui la pràctica de l'esport i encara més aques món tant fantàstic que és la Btt.

Salut...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada