Pàgines

diumenge, 11 de setembre del 2011

5ª Desfrenada - Besalú 2011

Molt bon ambient avui en la 5ª Desfrenada de Besalú - La pedalada de la diada!!!!

Després d'uns dies amb mal d'esquena avui ens hem acostat a Besalú per fer la desfrenada. Són d'aquelles marxes que no et deixen indiferent... sempre hi ha algun punt de patiment que m'agrada. La veritat es que jo anava tocat, tocat, només sortir del poble, els Airtal que feia un parell de dies que em prenia no havien fet gairebé la seva feina a l'esquena però semblava que a les cames portés 2 ploms, les tenia paralitzades. Per sort a partir de la mitja hora m'he trobat més bé i he pogut disfrutar i de valent de la prova a excepció del corriol de 4 km de baixada que té comentari especial.

Finalment arribada ràpida a excepció d'un petit repetxó que ha fet cridar a més d'un el cel i cap a casa...

Els nº 34,5 km - 1050 mD+ en 2 hores 26 minuts.

Cal felicitar a l'organització per la netejada de bosc que ens tenen acostumats!!!! i ja van uns quants anys. Qui ha netejat bosc, sap la feina que porta i sort que aquests desfrenats són uns quants sinó....

El comentari que volia fer era el poc companyerisme que hi ha en aquestes marxes per part d'alguns participants. D'acord que és una marxa popular, però al igual com quan pujes un corriol i algú et demana pas tu amablement deixes passar-lo per no fer tap, també la gent hauria de ser conscient de que a les baixades hi ha gent que les disfruta i de debó i si a més hi hagut una organització que ha preparat un corriol de 4 km doncs encara millor per fer-lo tot a cavall i no fer una cua de mil dimonis tots a peu!!!! Torno a dir que potser hi haurà opinions de tot tipus, però la meva es que si hi ha algú que demana pas amablement no costa res deixar pas i d'aquesta manera no fas que la gent no pugui gaudir dels corriols, que no tot es pujar!!!!!

Salut i pedals!!!!

- Ruta Wikiloc usuari Albert Sarola

- Classificacions Curta/Llarga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada