Pàgines

diumenge, 14 de març del 2010

NOVA DATA DE LA "XV MARXA BTT CONCA DEL DARO"

Els que estavem inscrits hem rebut aquest comunicat amb tristesa ja que aquest any tenia moltes ganes de fer la Marxa Conca del Daró el dia 21 de Març, però degut a les últimes nevades ja sabem tots com es troben els camins... s'ha aplaçat al dia 25 d'Abril, intentarem assistir per aquelles dates.

" COMUNICAT DEL C.C.DARO

Benvolgut amic/amiga

Degut a la nevada soferta el passat dilluns dia 8 de març i l'efected'aquesta a les Gavarres ens obliga a canviar la data prevista per la XVMARXA BTT CONCA DEL DARÓ.

Els camins i corriols per on passa la marxa han quedat molt malmesos i la caiguda d'arbres impedeix el pas per ells. Aquest cap de setmana hem anata fer un reconeixement del terreny i tenim molta feina per endavant, ens espera un dur mes de treball per tornar a deixar el recorregut en condicions per la marxa.

La Federació ens ha proposat com a nova data perla prova el proper dia 25 d'abril d'enguany, hem acceptat la data i tot segueix endavant. Tant com us sigui possible ens heu d'ajudar a fer sabera tothom la nova data de la "Conca".

Si no ens digueu el contrari acceptarem com a bona la vostra inscripció, si no podeu venir el nou dia de la marxa, ens feu arribar un correu i us tornarem l'import de la vostra inscripció.

Gràcies per la vostra comprensió i ajuda, tant de bó ens hi veiem tots eldia 25.

Atentament,

C.C. Daró"


Fotos de la destrossa:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada