Pàgines

dissabte, 20 de febrer del 2010

Santuari de les Salines

Divertida sortida la realitzada avui dissabte per la zona de l'Alt Empordà. Em deixat els cotxes a l'aparcament del Restaurant Andamur de la Jonquera ja que ens podíem dutxar i fer un bon àpat després de la sortida. Em sortit al voltant de les 9 direcció al Coll del Portell. Una vegada en aquest punt em creuat la frontera i em arribat fins al Coll de Manrella a on hi ha un monument a l'ex-president de la Generalitat Sr. Lluís Companys. Des d'aquí em fet una baixada ràpida d'uns 2 km direcció a La Vajol, fins el trencant del Santuari de la Mare de Déu de les Salines. Ens quedaven 5,5 km amb un desnivell de 500 m fins arribar a dalt del Santuari.

Evidentment també hem tingut parets de més del 20% per la gent que ho trobava a faltar, jejeje. Una vegada a dalt únicament ens faltava fer el ràpid descens fins a La Vajol, Agullana i finalment La Jonquera.

Una dutxa d'aigua calenta i una bona paella per un dissabte complert. Us penjo la gràfica d'altimetria/distància i el track de Wikiloc. Salut i força als pedals.

M'oblidava... els nº són: 41,5 km i 1350 m de desnivell acumulat. IBP: 110.






Reportatge fotogràfic...

dilluns, 15 de febrer del 2010

Montigalar Gros i Santa Pellaia

Dues sortides en solitari per les Gavarres... sembla que aquest mes només hi hagi aquesta zona. La primera sortida la vaig fer per la zona de Santa Pellaia, perfecte per agafar fons i a més amb un parell de bones rampes, jejeje... 48 km i 900 mts de desnivell






La segona sortida realitzada aquest cap de setmana, vaig arribar fins al Montigalar Gros, lloc emblemàtic a on a dalt del cim hi ha un petit pessebre dels senglanessos... Com no bones rampes... últimament no hi ha sortida que em trobi amb parets del 20%... i això que intento escapar-ne. 38 km i 750 mts de desnivell.





Pròximament realitzarem una sortida per l'Albera!!! tindrem noticies en breu...

Salut a tothom!!!